City break de 3 stele în Bucureşti, de la 62 de euro

Email Imprimare PDF

 

City break de 3 stele în Bucureşti, de la 62 de euro

Cu 62 de euro te cazezi 2 nopţi la un hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, şi beneficiezi de o vizită cu ghid la Muzeul Antipa, cu 75 de euro plăteşti 2 nopţi cazare la 3 stele, micul dejun şi băuturile la 4 cluburi bucureştene. Vezi cu ce ofertă vine lanţul de hoteluri ibis din Capitală.

Pachetul “ibis Redescoperă Muzeul Antipa” te costă 62 de euro şi acoperă 2 nopti de cazare cu mic dejun în cameră dublă şi welcome drink la o entitate de 3 stele de sub cupola ibis, precum şi o vizită ghidată la muzeul de istorie naturală Grigore Antipa, redeschis recent în urma unei renovări care a durat aproape 3 ani. Copiii au reducere la acest pachet de până la 93%.

Pachetul “ibis Promenada pe Calea Victoriei“ te costă 76 de euro. Acesta acoperă 2 nopti de cazare în cameră dublă la 3 stele, cu mic dejun, welcome drink, parcare gratuită, precum şi un tur cu ghid însoţitor pe Calea Victoriei, în timpul căruia turiştii vor afla detalii despre palatele, mănăstirile si clădirile istorice din centrul Capitalei.Pachetul “ibis Bucharest NightLife” te costă 75 de euro şi acoperă 2 nopti de cazare cu mic dejun la 3 stele, băuturi gratuite de bun venit şi un “tur” ghidat al barurilor şi cluburilor din Bucureşti, cu băuturi incluse în 4 dintre ele.Reţeaua hotelieră ibis România, parte a grupului internaţional Accor, a lansat 3 pachete de tip city break în Capitală.  Toate cele 3 tipuri de city break sunt valabile doar în weekend (de vineri până duminică, inclusiv), până pe 22 decembrie.

Ibis operează 2 hoteluri de 3 stele în Bucuresti, deschise în 2001 (ibis Gara de Nord) şi 2005 (ibis Palatul Parlamentului).
Pentru a citi mai multe despre unul dintre cele 2 hoteluri Ibis din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri City break de 3 stele în Bucureşti, de la 62 de euro