Se vrea introducerea de curse charter intre Israel si zone din Bucovina, Transilvania si statiuni balneare

Email Imprimare PDF

 

Ministerul Turismului va organiza, saptamana viitoare, o intalnire intre touroperatorii romani si cei israelieni si intre companiile nationale aeriene din cele doua tari, pentru a gasi solutii de infiintare a unor curse charter intre Israel si zone din Bucovina, Transilvania si statiuni balneare.

"Infiintarea unor curse charter intre Israel si alte zone din Romania decat municipiul Bucuresti ar creste numarul de turisti israelieni in special in statiunile balneare romanesti", a declarat, miercuri seara, la Ierusalim, ministrul de resort, citat de Mediafax.

"Din pacate, turistii israelieni au transport asigurat doar catre Bucuresti si ar avea nevoie si de curse charter catre Bucovina si vestul tarii. Vom vedea daca Tarom poate infiinta astfel de curse, deoarece este si o problema de cost", a mai spus acesta.

Pentru a citi mai multe despre aceste statiuni balneare, posibile destinatii pentru turistii isralieni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Se vrea introducerea de curse charter intre Israel si zone din Bucovina, Transilvania si statiuni balneare