Carpatair vinde pachete turistice pentru meciurile Stelei si Vasluiului in Europa League

Email Imprimare PDF

 

Carpatair vinde pachete turistice pentru meciurile Stelei si Vasluiului in Europa League

Linia aeriana Carpatair vinde pachete turistice cu ocazia meciurilor pe care Steaua Bucuresti si FC Vaslui le vor disputa pe 1 decembrie in Europa League.
Astfel, pentru meciul Shalke 04 – FC Steaua Bucuresti, care se va disputa pe stadionul Veltins Arena din Gelsenkirchen, un pachet turistic in valoare de 349 de euro care include transport cu avionul din orice punct de plecare din Romania de unde compania opereaza la Dusseldorf (toate taxele incluse), doua nopti de cazare si mic dejun la hotelul de 4 stele Madison din Dusseldorf.  

Suporterilor italieni  care vor veni sa-si sustina echipa favortia, Lazio Roma,  la meciul cu FC Vaslui, compania Carpatair le-a pregatit un pachet in valoare de 349 de euro care include transport cu avionul (toate taxele incluse) pe ruta Roma-Iasi-Roma , doua nopti de cazare si mic dejun la hotelul de 3 stele Majestic din Iasi, transfer Iasi - Piatra Neamt (acolo unde se va desfasura partida) si retur.

In plus, tot pentru aceasta partida din Europa League, echipa Lazio Roma va calatori cu un charter al companiei Carpatair. „Avem o colaborare foarte buna cu echipa din capitala Italiei, care nu este la primul charter pe care ni-l solicita pentru deplasarea la meciurile din afara tarii. Si la partida cu FC Zurich, disputata in Elvetia, italienii au ales sa inchirieze o aeronava Carpatair”, declara Paula Ardelean, Vicepresedinte marketing si vanzari Carpatair.  

Pachetele turistice pentru cele doua meciuri din Europa League vin in completarea celorlalte oferte de tip City Break pe care Carpatair le pune la dispozitia clientilor sai pentru destinatii din Romania, Italia, Germania,Ucraina sau Moldova, la tarife incepand cu 230 de euro.

Carpatair a intrat pe piata  turismului de vacanta in februarie 2011, lansand pachete personalizate City Break pentru destinatiile operate in Romania, Italia, Germania, Ucraina sau Moldova.

Pentru a citi si despre zborurile catre Germania introduse de Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Carpatair vinde pachete turistice pentru meciurile Stelei si Vasluiului in Europa League