Hotelul de gheata de la Balea Lac va fi deschis si in acest an. Vezi cum va arata

Email Imprimare PDF

 

Hotelul de gheata de la Balea Lac va fi deschis si in acest an. Vezi cum va arata

Hotelul de gheata de la Balea Lac va fi deschis si in acest an, la peste 2.000 de metri altitudine si va avea 10 camere. Afla cu ce noutati vin in acest an organizatorii

Hotelul va avea si in acest sezon o forma apropiata de cea a constructiilor din anii trecuti, va fi compus din 10 camere, un hol central de dimensiuni mari, precum si de un bar.

Fiecare camera va fi numita dupa un gen muzical, iar decorul intregului hotel de gheata va avea la baza elemente muzicale (note muzicale, diferite instrumente muzicale- chitara, pian, vioara, harpa, saxofon), dj desk, casti, microfon, sculptate in gheata.

O alta noutate a sezonului la Balea Lac va fi si construirea “satelitului“ de langa Hotel of Ice.

"Initiatorii proiectului s-au gandit ca in acest an sa adauge un <> mai mic hotelului, astfel ca, o constructie de tip molecular, formata din patru incaperi <> legate intre ele, va oferi un plus de atractie zonei si mai multa liniste celor ce-si doresc sa innopteze la Hotel of Ice fara sa fie deranjati de forfota creata cu prilejul desfasurarii evenimentelor din hotelul principal", se arata intr-un comunicat.

Organizatorii arata ca pentru moment, detaliile viitorului Hotel de Gheata din Masivul Fagaras sunt doar pe hartie.

Pentru a citi si despre hotelul de gheata construit iarna trecuta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul de gheata de la Balea Lac va fi deschis si in acest an. Vezi cum va arata