Unde îţi trimiţi copilul în tabără la schi în România

Email Imprimare PDF

 

 

Unde îţi trimiţi copilul în tabără la schi în România

 

Dacă doriţi să vă răsplătiţi micuţul cu o vacanţă la schi în ţară, puteţi alege dintre taberele organizate în staţiunile de pe Valea Prahovei sau la Staja, judeţul Hunedoara.

 

Anul trecut, MONEY.ro vă prezenta câteva variante unde puteţi trimite copilul în tabără la schi în România. Am revenit asupra agenţilor economici (n.r. asupra celor care au oferte şi anul acesta) să vedem dacă preţurile sau pachetele turistice s-au modificat.

 

Straja, Hunedoara

Dacă anul trecut cei de la Adventure Camp aveau în ofertă o tabără pentru perioada 31 ianuarie – 6 februarie, anul acesta perioada s-a schimbat şi puteţi opta între sejurul 3 - 8 ianuarie 2012 sau 9 - 14 ianuarie 2012. Sunt admişi copii cu vârste cuprinse între 3-10 ani, dar şi 11-17 ani.

 

Serviciile sunt aceleaşi: cazare cinci nopţi la o pensiune de trei stele, trei mese pe zi şi o gustare, iar zilnic se va practica schi sau snowboard 5-6 ore cu monitori pentru schi. Pachetul nu include aşa cum a fost anul trecut,  transportul cu telescaunul de la Lupeni la Straja, dar poate fi asigurat la cerere.

Indiferent de perioada pe care o alegeţi, preţul este acelaşi:  900 de lei pentru plăţile efectuate până la data de 15 noiembrie şi 950 de lei pentru cele efectuate după această dată. Anul trecut, preţul a fost de 1.100 lei în cazul plăţilor anticipate. Preţul întreg a fost de 1.250 lei. Putem vorbi astfel, de o reducere de 24%. În preţ nu sunt incluse, la fel ca şi anul trecut, costurile de teleschi şi închirierea echipamentului de schi sau snowboard.

 

Pentru a citi mai multe despre statiunea Straja si a vedea si alte oferte de cazare, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

 

Citeste mai mult...

 

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Unde îţi trimiţi copilul în tabără la schi în România