Al doilea terminal pentru plecari de la Aeroportul Otopeni va fi deschis in iulie 2012

Email Imprimare PDF

 

Al doilea terminal pentru plecari de la Aeroportul Otopeni va fi deschis in iulie 2012

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti va deschide in iulie 2012 al doilea terminal de plecari internationale la Aeroportul Otopeni, cu o suprafata de 19.600 metri patrati, in urma unei investitii de 62 milioane euro.

"Am inceput constructia unui nou terminal de plecari care, odata finalizat, va dubla capacitatea de transport a Aeroportului Otopeni", a spus ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, intr-o vizita la aeroport. 

Cladirea va dispune de 52 de ghisee de check in si 8 porti pentru zboruri pentru pasageri, informeaza Mediafax.     

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, care cuprinde aerogarile Otopeni si Baneasa, a transportat in primul semestru 3,44 milioane pasageri, in crestere cu 8,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut si estimeaza ca traficul pe tot anul 2011 va ajunge la 7,43 milioane pasageri, in urcare cu 6% fata de 2010.

Pentru a citi si despre mutarea curselor low cost Wizz Air pe aeroportul din Otopeni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Al doilea terminal pentru plecari de la Aeroportul Otopeni va fi deschis in iulie 2012