Circulatia pe Transfagarasan va fi inchisa din 1 noiembrie

Email Imprimare PDF

 

Circulatia pe Transfagarasan va fi inchisa din 1 noiembrie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca  Drumul National 7C - Transfagarasan se inchide circulatiei publice in perioada 1 noiembrie 2011 - 30 iunie 2012, intre Piscu Negru, judetul Arges, si Cabana Balea Cascada, judetul Sibiu.
Decizia a fost luata in conformitate cu regulamentul de functionare nr. 524/1995 a DN 7C - Transfagarasan si avand in vedere conditiile meteorologice nefavorabile din aceasta perioada ce pot periclita siguranta circulatiei prin caderi de stanci, alunecari de teren, inzapeziri, pericol de polei, etc..

Reprezentantii CNADNR au precizat ca sectorul de drum inchis circulatiei va fi semnalizat corespunzator.  

Traficul rutier pe Transfagarasan a fost deschis incepand cu 1 iulie.  

Transfagarasanul este ununl dintre cele mai spectaculoase drumuri nationale din lume datorita serpentinelor ametitoare si peisajului mirific al muntilor Fagaras.

In aceasta vara, Transalpina, soseaua construita la cea mai mare altitudine din Romania, care traverseaza Muntii Parang de la nord la sud, a devansat Transfagarasanul din punctul de vedere al traficului de masini.

Pentru a citi mai multe despre acest drum national spectaculos, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Circulatia pe Transfagarasan va fi inchisa din 1 noiembrie