Wizz Air are planuri mari pentru Bucuresti, piata care ii aduce peste 50% din vanzarile locale

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air are planuri mari pentru Bucuresti, piata care ii aduce peste 50% din vanzarile locale

Linia aeriana Wizz Air, cel mai mare low-cost din regiune, lanseaza o noua ruta din iunie 2012 in Capitala si creste frecventele pe toate destinatiile, adaugand a sasea aeronava bazei din Bucuresti, anuntat compania.
Noua ruta, Bucuresti-Verona, va incepe sa fie operata din 23 iunie cu o frecventa de trei ori pe saptamana.   In plus, compania creste frecventele pe toate celelalte destinatii operate din Capitala.

Astfel, spre Milano compania mai adauga 5 zboruri pe saptamana in vara lui 2012, ajungand la 14, iar spre Venetia mai adauga 4, pana la 11. 

Catre Madrid si Dortmund, compania mai adauga cate doua zboruri saptamanale pe fiecare destinatie urmand sa opereze de cate 7 ori pe saptamana. Tot 2 zboruri mai adauga si spre Bari, ajunmgand la 4. Pe Cuneo Torino se adauga un zbor pana la 3, iar pe Catania si Bologna tot cate un zbor pana la cate 5 saptamanal pentru fiecare ruta.   Spre Pisa compania va opera cate trei zboruri saptamanal de anul viitor, adaugand un nou zbor

Wizz Air
mai opereaza zboruri si din Cluj, Timisoara si Targu Mures. Cresterea flotei anul viitor la 10 aeronave presupune o investitie de jumatate de miliard de euro.  

Compania estimeaza ca anul acesta va transporta aproape 2,76 milioane de pasageri in Romania, iar pentru anul viitor tinta este sa se ajunga la 3 milioane de pasageri.  

Mai mult de jumatate din vanzarile companiei sunt in Capitala, in acest an circa 1,5 milioane de pasageri fiind transportati de compania pe rutele din Bucuresti.  

In 2010, compania a transportat pe piata locala 2,16 milioane pasageri. Gradul mediu de ocupare al aeronavelor companiei este de circa 85%.

Pentru a citi si despre ofertele companiei Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air are planuri mari pentru Bucuresti, piata care ii aduce peste 50% din vanzarile locale