Oferte de Revelion

Email Imprimare PDF

 

Poate ca nu v-ati decis inca unde veti petrece Revelionul, iar daca nu ati fost la targul de turism de la Romexpo, atunci poate va faceti o idee despre unele pachete turistice, care sunt poate pentru toate gusturile si in functie de venituri.

O vacanta exotica in Caraibe are preturi ce incep de la 700-800 de euro in sus si in unele cazuri poate sa depaseasca 2.000 de euro.

Poate si mai costisitoare pentru multi dintre noi ar fi oferta de Revelion ce are ca destinatie Thailanda, Malaezia sau Singapore. Pretul unui circuit de 12 zile depaseste 4.000 de euro (cu toate taxele incluse).

Pentru Thailanda, un pachet turistic, ce are inclus biletul de avion + cazarea la hotel 5 stele + intrarea la obiective turistice = de la 1.600 de euro. Pentru destinatii ca: Republica Dominicana, Maldive, Mexic sau Cuba, cheltuielile depasesc 2.000 de euro/persoana + taxe.

Pentru o aventura africana in Kenya ati avea de platit circa 1.900 de euro. O varianta ceva mai ieftina pentru Revelion este pentru o vacanta exotica in Hong Kong sau Macao. Pentru 1.085 de euro, puteti avea parte de un Revelion de vis. Aici aveti inclus: transport, cazare la hotel 4 stele + ghid.

Pentru a citi si despre destinatii turistice pentru petrecerea Revelionului, din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oferte de Revelion