Revolta a pasagerilor la bordul unui avion

Email Imprimare PDF

 

Revolta a pasagerilor la bordul unui avion

Circa 100 de pasageri ai unei curse aeriene care trebuia sa decoleze de la Manchester si sa ajunga la Atena s-au revoltat si au refuzat sa coboare din avion, dupa ce plecarea acestuia a fost amanata de doua ori, relateaza BBC News Online, citat de Mediafax. 

Cursa aeriana Viking Hellas ar fi trebuit sa decoleze vineri dupa-amiaza de la Manchester, insa pasagerii au fost transportati cu un autocar la Birmingham. Ei s-au imbarcat intr-un avion a carui decolare era programata pentru ora locala 17.00, cu o intarziere de patru ore fata de ora initiala de decolare.

In momentul in care personalul de bord le-a cerut sa coboare din avion, pasagerii au refuzat sa paraseasca aeronava, unde au ramas circa opt ore.   Ulterior, ei au acceptat sa revina, tot la bordul unui autocar, la Manchester. Mai multi politisti au urcat la bordul avionului in cursul disputei, insa nu au intervenit. "A fost vorba despre o disputa civila, iar politia se afla acolo pentru a urmari situatia si a se asigura ca aceasta nu scapa de sub control", a declarat un purtator de cuvant al fortelor de ordine.

Pentru a citi si despre cursele care au fost anulate acum ceva timp din cauza grevei din Grecia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Revolta a pasagerilor la bordul unui avion