Ministerul Turismului, asistat de o firmă de consultanţă la promovarea brandului turistic

Email Imprimare PDF

 

Ministerul Turismului, asistat de o firmă de consultanţă la promovarea brandului turistic

Firma românească de consultanţă EMC South Central Europe-The Network a fost selectată în urma unei licitaţii pentru a asista Ministerul Turismului la promovarea brandului turistic al României, valoarea contractului fiind de 3,2 milioane de euro, fără TVA.

"Echipa implicată în proiect este formată din profesionişti cu experienţă de peste 15 ani în marketing, în companii precum Pepsi, Beiersdorf, General Electric sau L'Oreal", se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului (MDRT) transmis vineri MEDIAFAX.

Firma va asigura în următorii trei ani consultanţă ministerului la coordonarea activităţilor de promovare a brandului turistic al României, începând cu elaborarea, implementarea şi verificarea execuţiei planurilor anuale de marketing turistic, împreună cu terţi parteneri (agenţii de publicitate/relaţii publice/media).

Totodată, EMC va asista ministerul la controlul bugetului anual de marketing turistic, precum şi în toate procesele activităţii de promovare, respectiv creaţie, producţie, planificare şi cumpărare media, relaţii publice, comunicare on-line, cercetare şi monitorizare.

Firma va fi implicată în toate etapele acestor procese, de la elaborarea caietelor de sarcini pentru achiziţiile necesare, la evaluarea şi selectarea prestatorilor precum şi managementul relaţiei cu operatorii economici selectaţi.

Etapa de evaluare a presupus ca membrii echipei să facă dovada că deţin experienţă similară în derularea a cel puţin unui proiect cu valoare de cel puţin 10 miloane de euro, fiind punctate, totodată, o serie de criterii precum numărul de proiecte de marketing  în care membrii echipei au experienţă, vechimea în activitatea de marketing, experienţa în corporaţii multinaţionale, vechimea în poziţia de director de marketing, precum şi numărul de branduri lansate, în cazul managerului de proiect.

Pentru a citi si despre noua platforma online, care ajuta la testarea angajatilor Ministerului de Turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ministerul Turismului, asistat de o firmă de consultanţă la promovarea brandului turistic