Ibis Romania si-a crescut cu 18% gradul de ocupare in T3

Email Imprimare PDF

 

Ibis Romania si-a crescut cu 18% gradul de ocupare in T3

Reteaua hoteliera Ibis Romania, parte a grupului international Accor, a inregistrat o crestere cu 18% a numarului de camere ocupate in trimestrul 3 al anului 2011, fata de aceeasi perioada din 2010.
Acesta este al treilea trimestru consecutiv cu cresteri inregistrat de Ibis in Romania.

Reteaua opereaza 4 hoteluri de trei stele in Romania, dintre care doua in Bucuresti si cate unul la Constanta si Sibiu. In total, reteaua Ibis opereaza 760 de camere pe plan local.

Cea mai mare crestere in perioada iulie – septembrie 2011 a fost inregistrata de hotelul Ibis din Sibiu, unde s-a inregistrat o crestere cu 30% fata de anul trecut.

In segmentul de conferinte, Ibis Romania a realizat un avans de 67% in trimestrul 3 al acestui an, fata de anul 2010.

Cele 4 hoteluri Ibis ofera in total 23 de sali de conferinte si seminarii, cu un total de pana la 1.650 de locuri.

Ibis este cea mai importanta marca a hotelurilor economy din grupul Accor, cu peste 900 de hoteluri in intreaga lume. Recent, la sfarsitul lunii septembrie, grupul Accor a prezentat o noua strategie internationala, a carei baza este redinamizarea brand-urilor economy. Astfel, Ibis devine un brand-umbrela care va reuni 3 actuale marci hoteliere: ibis (hotelurile actuale), all seasons care va deveni "ibis styles" si Etap Hotels care va deveni "ibis budget".

Pentru a cauta si alte unitati de cazare din Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ibis Romania si-a crescut cu 18% gradul de ocupare in T3