Revelion în Europa cu maximum 150 de euro şi all inclusive

Email Imprimare PDF

 

Revelion în Europa cu maximum 150 de euro şi all inclusive

Cu 99 de euro plăteşti un sejur de 4 zile în staţiunea Nisipurile de Aur. În aceşti bani intră cazarea cu all inclusive. O vacanţă de 5 zile în Kusadasi te costă 109 euro, în timp ce un sejur în Balcic de Revelion nu depăşeşte 130 de euro, ambele cu varianta de masă all inclusive.  Vezi lista ofertelor de Revelion afară cu cel mult 150 de euro.

Mai puţin de 100 de euro te costă o mini-vacanţă de 4 zile în staţiunea Nisipurile de Aur, în preajma Revelionului. Cu 99 de euro achiţi 3 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 2 stele din staţiune, şi cina festivă de Revelion. Amănunte, aici.

Cu 109 euro mergi într-o vacanţă de 5 zile, în preajma Revelionului, în staţiunea Kusadasi. În aceşti bani intră 4 nopţi cazare la un hotel de 4 stele din staţiune, şi all inclusive. Detalii, aici.

Un sejur de 4 zile în zona Chaika, de lângă Nisipurile de Aur, te costă acum 110 euro. În preţ intră 3 nopţi cazare la un hotel de 2 stele, all inclusive şi cina de Revelion. Intră aici pentru detalii.

Cei care vor să meargă de Revelion la Balcic, trebui să achite 130 de euro pentru un sejur de 4 zile aici. Preţul acoperă 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele, all inclusive şi cina festivă de Revelion. Amănunte, aici.

O vacanţă de 5 zile în Antalya, de Revelion, te costă 149 de euro. Banii acoperă 4 nopţi cazare cu all inclusive la un hotel de 5 stele, precum şi cina festivă de Revelion. Sejurul este valabil între 30 decembrie şi 3 ianuarie. Mai multe detalii, aici.
Pentru a citi si despre destinatii pentru Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Revelion în Europa cu maximum 150 de euro şi all inclusive