Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

Email Imprimare PDF

 

Cât te costă Halloween-ul la castelele din România

La Castelul Peleş şi la Castelul Bran găseşti cele mai ieftine înnoptări la pensiuni sau hoteluri din proximitatea celor 2 castele. Pentru o înnoptare la Bran vei plăti minimum 35 de lei, în vreme ce cazarea la Sinaia începe de la 38 de lei pe noapte. Cei care vor merge la castelul Iuliei Haşdeu, vor achita în jur de 60 de lei pentru o înnoptare la Câmpina.

Lista tarifelor la castelul Iulia Haşdeu, la Bran, Castelul Peleş sau Corvinilor


Castelul Iuliei Haşdeu

O înnoptare la Câmpina te costă 60 de lei, în această perioadă. În tarif intră cazarea în cameră single, dintr-o pensiune de 3 margarete. Detalii, aici.

Castelul Bran

Dacă vrei să petreci sărbătoarea de Halloween la castelul Bran, te poţi caza cu 35 de lei pe noapte în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete din Bran. Tariful este valabil pentru un sejur de cel puţin 2 nopţi şi nu acoperă masa. Mai multe informaţii, aici.

Dacă vrei să înnoptezi la o pensiune de 3 margarete din Bran, vei scoate din buzunar 40 de lei pe noapte. Şi în acest caz, tariful nu acoperă masa. Turiştii au la dispoziţie gratuit sauna, piscina încălzită, sala de fitness şi echitaţie. Amănunte, aici.

Cu 50 de lei pe noapte, poţi înnopta la o pensiune de 4 margarete situata in zona Castelului Bran. Banii nu acoperă masa. Clienţii pot beneficia gratuit de baza de agrement a pensiunii, care cuprinde piscină interioară, saună, fitness, minigolf, teren de tenis, hamace, panou de alpinism. Mai multe informaţii, aici.

Castelul Huniazilor

O înnoptare la un hotel de 3 stele din Hunedoara te costă 120 de lei, în această perioadă. Tariful acoperă o înnoptare în cameră simplă, fără masă. Hotelul este amplasat la un kilometru de Castelul Huniazilor. Amănunte, aici.

Castelul Peleş
Turiştii care sunt dispuşi să stea într-un hotel de 2 stele din Sinaia, trebuie să achite 38 de lei pe noapte. În bani intră cazarea în cameră dublă dintr-o unitate de 2 stele, fără masă. Atenţie, însă! Tariful este valabil dacă şi numai dacă vei petrece un sejur de minimum 5 zile in aceasta unitate. Pentru mai multe informaţii, intră aici.

Cei care vor să meargă la Peleş de Halloween, trebuie să fie dispuşi să achite 46 de lei pe noapte, într-o pensiune de 3 margarete. Tariful acoperă o înnoptare în cameră dublă din pensiune, fără masă. Detalii suplimentare, aici.

Turiştii care vor să se cazeze într-un hotel de 4 stele din Sinaia, trebuie să achite 102 lei pentru o înnoptare aici. Banii acoperă o înnoptare, în cameră dublă, şi micul dejun. Amănunte, aici.

Pentru a citi mai multe si despre alte castele din tara noastra si pentru a cauta cazare in zona in care sunt situate, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cât te costă Halloween-ul la castelele din România