Japonia pune la bătaie 10.000 de excursii gratuite turiştilor dornici să vadă Ţara Soarelui Răsare

Email Imprimare PDF

 

Japonia pune la bătaie 10.000 de excursii gratuite turiştilor dornici să vadă Ţara Soarelui Răsare

Japonia va oferi 10.000 de excursii gratuite turiştilor care sunt curioşi să vadă cum arată zona industrială din această ţară, după ce a fost lovită de tsunami pe 11 martie 2011. Excursia propriu-zisă va avea loc anul viitor.

Pentru a intra în posesia acestei călătorii, Agenţia de Turism din Japonia va lansa o aplicaţie online în care doritorii vor trebui să specifice ţara din care provin, precum şi zonele din Japonia pe care doresc să le viziteze.

Transportul, indiferent de locaţie, şi cazarea vor fi suportate de agenţia de la Tokyo, celor 10.000 de fericiţi punându-li-se o singur condiţie, aceea de a descrie sejurul în câteva cuvinte şi de a/şi da acceptul ca impresiile de călătorie să le fie postate pe internet, informează The Telegraph.

Iniţiativa ar trebui să debuteze în aprilie 2012, iar proiectul - care aşteaptă încă aprobarea Guvernului - are costuri de aproximativ 150 de milioane de dolari, potrivit estimărilor actuale.

Oficialităţile nipone speră ca iniţiativă să revigoreze industria turistică din Japonia, care a avut o scădere de 50 la sută după cataclismul din martie şi în urma scurgerilor radioactive apărute în urma avarierii centralei de la Fukushima.

Pentru a citi mai multe despre prabusirea vanzarilor din turism din Japonia, precum si din alte tari afectate de dezastre, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.gandul.info

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Japonia pune la bătaie 10.000 de excursii gratuite turiştilor dornici să vadă Ţara Soarelui Răsare