Aplicaţie pentru iPhone şi Android de la KLM

Email Imprimare PDF

 

Aplicaţie pentru iPhone şi Android de la KLM

Compania aeriană KLM lansează aplicaţia TripShake pentru telefonul mobil, cu ajutorul căreia clienţii vor putea explora destinaţii de vacanţă, respectiv tarifele practicate de KLM pentru acestea. Aplicaţia pentru iPhone este disponibilă în limba engleză, germană şi olandeză şi poate fi descărcată gratuit. Versiunea pentru Android va fi lansată la începutul săptămânii următoare.

Aplicaţia KLM TripShake oferă posibilitatea selectării unui anumit continent şi a unor date de călătorie specifice. Prin simplul gest de scuturare a telefonului mobil, una dintre cele peste 100 de destinaţii de vacanta din toată lumea va fi afişată pe ecran. Este suficientă repetarea gestului, iar telefonul mobil va afişa o nouă destinaţie, până când utilizatorul îşi va găsi vacanţa dorită. Pe lângă destinaţia de vacanta, aplicaţia va afişa şi cel mai mic tarif pentru un zbor dus-întors cu KLM, iar biletul poate fi rezervat pe loc. Aplicaţia este integrată cu toate reţelele sociale.

Pentru a citi si despre extinnderea serviciului de check-in de la Blue Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aplicaţie pentru iPhone şi Android de la KLM