Cupoanele de reducere impulsioneaza business-ul agentiei Eturia: Crestere de 56% in primele noua luni

Email Imprimare PDF

 

Cupoanele de reducere impulsioneaza business-ul agentiei Eturia: Crestere de 56% in primele noua luni

Agentia de turism Eturia, infiintata de omul de afaceri Sorin Stoica, a inregistrat in primele noua luni ale anului o cifra de afaceri de 2 milioane de euro, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada din 2010, evolutie sustinuta printre altele de intrarea pe piata cupoanelor de reducere.

Pentru sfarsitul anului 2011 reprezentantii Eturia estimeaza o cifra de afaceri de 3,7 milioane de euro. In 2010, business-ul agentiei a totalizat 2,5 milioane de euro.

Eturia, o agentie de turism "tailor made" (vacante personalizate -n.r) lansata pe piata in octombrie 2007, a investit pana in luna august peste 60.000 de euro in trip inspections.

Printre principalele agentii de turism din Romania se numara Happy Tour, Paralela 45 si Eximtur. Cea mai mare parte a agentiilor vand si pachete personalizate, insa nu sunt specializate pe acest tip de vacante.

Pentru a citi o alta stire legata de promotiile agentiilor de turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cupoanele de reducere impulsioneaza business-ul agentiei Eturia: Crestere de 56% in primele noua luni