Romania si Bulgaria discuta o posibila colaborare in sectorul turismului

Email Imprimare PDF

 

Romania si Bulgaria discuta o posibila colaborare in sectorul turismului

Romania si Bulgaria ar putea colabora in actiuni de marketing turistic privind circuite culturale care cuprind destinatii din ambele tari,  Razvan Murgeanu, secretar de stat in MDRT, si Traicho Traikov, ministrul economiei, energiei si turismului din Bulgaria, discutand aceasta posibilitate in cadrul sedintei de guvern romano-bulgare din 12 octombrie.

Temele abordate in cadrul intalnirii s-au referit la modalitatile de colaborare in domeniul dezvoltarii turistice intre cele doua state. 

S-a analizat posibilitatea de realizare a unor schimburi periodice de experienta in ceea ce priveste activitatea de promovare si dezvoltare turistica, precum si modalitatile de intensificare a schimbului de informatii pentru elaborarea si realizarea unor proiecte de investitii de interes comun.    

De asemenea, s-a discutat despre studierea posibilitatii de derulare a unor actiuni de promovare comuna a destinatiilor celor doua tari.

Pentru a citi o stire despre proprietatile din statiunile de iarna din Bulgaria, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania si Bulgaria discuta o posibila colaborare in sectorul turismului