Liniile aeriene isi cresc capacitatea de zbor, la nivel global

Email Imprimare PDF

 

Liniile aeriene isi cresc capacitatea de zbor, la nivel global

Liniile aeriene au inregistrat global o crestere cu 5% a capacitatii si cu 3% din punct de vedere al numarului de zboruri pentru a 5-a luna la rand, potrivit ultimilor statistici ale OAG (parte a grupului UBM Aviation), companie care ofera informatii si analize din domeniul industriei de transport aerian.

In luna octombrie vor fi planificate cu 87.176 mai multe zboruri decat in luna precedenta, oferind cu 16,6 milioane mai multe locuri, continuandu-se astfel trendul de cresterea a industriei de transport aerian, comparativ cu 2010.  

Cifrele arata ca in octombrie se vor inregistra 2,65 milioane de zboruri, cu o capacitate totala de 337,3 locuri.  

“Desi estimarile de profit raman in continuare slabe, aceste cifre arata ca liniile aeriene se bazeaza pe faptul ca cererea pasagerilor va mai indulci perspectivele economice intunecate”, a spus Peter von Moltke, CEO UBM Aviation.

Pentru a citi o alta stire legata de scaderea industriei de transport aerian, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Liniile aeriene isi cresc capacitatea de zbor, la nivel global