NATO intra in hotelurile din Bucuresti

Email Imprimare PDF

 

NATO intra in hotelurile din Bucuresti

Potrivit calculelor Gandul , Capitala ar putea castiga aproximativ 1,2 milioane de euro in urma Adunarii Parlamentare a NATO, care va avea loc la Bucuresti, in perioada 7 - 10 octombrie.

Suma este reprezentata de cheltuielile de cazare ale celor 350 de parlamentari, care vor fi insotiti, conform estimarilor, in medie, de cate doua persoane. La banii dati pe cazare se adauga cheltuiala zilnica estimata la circa 100 de euro de persoana. Cea mai mare parte a cheltuielilor va fi reprezentata de costurile legate de cazarea demnitarilor straini. La un tarif mediu al cazarii de 250 de euro pe noapte, cele aproape 1.050 de persoane care vor vizita Bucurestiul cu ocazia Adunarii Parlamentare a NATO vor cheltui, in total, pe trei nopti de cazare,787.500 de euro, avand in vedere faptul ca acestia au ales sa stea la hotelurile de cinci stele aflate in centrul Bucurestiului, cum ar fi InterContinental, Radisson Blu SAS, JW Marriott Grand Hotel, Athenee Palace Hotel, relateaza Gandul.

Pentru a cauta hoteluri de 5 stele din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri NATO intra in hotelurile din Bucuresti