Finnair renunta la zborurile directe catre Bucuresti

Email Imprimare PDF

 

Finnair renunta la zborurile directe catre Bucuresti

Cursa directe Bucuresti-Helsinki nu mai apare in orarul de zbor al companiei aeriene Finnair decat pana la finalul acestei luni.
Zborurile directe ale Finnair catre Romania vor inceta incepand cu data de 29 octombrie, a declarat, luni, pentru Mediafax, Laura Varga, ofiter de presa al companiei, ea precizand ca decizia a fost luata deoarece cursa era considerata neprofitabila. Finnair a anulat pe perioada nedeterminata cursa directa catre Bucuresti.

"Compania analizeaza in permanenta noi oportunitati. In acest caz, am decis sa anulam deoarece nu era o cursa profitabila", a spus Laura Varga. Intrebata daca mai sunt si alte curse ale companiei Finnair care urmeaza sa fie intrerupte din aceleasi ratiuni, ofiterul de presa a precizat ca nu poate oferi astfel de informatii.

In schimb, ea a spus ca Finnair a infiintat recent o linie directa catre Croatia. Initial, informatia privind intreruperea curselor Finnair catre Bucuresti a fost difuzata de RFI, care cita surse apropiate companiei potrivit carora aceste zboruri faceau parte din strategia companiei pe Asia.

Saptamanal, zece curse dus-intors faceau legatura intre Bucuresti si Helsinki, a mai scris RFI, amintind ca statul finlandez detine 57% din compania Finnair.

rfi.ro a publicat astazi informatia potrivit careia Finnair renunta la zborurile din Romania, citand surse din piata.

Pentru a citi o stire despre cursele low cost care vor fi introduse in programul aeroportului din Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Finnair renunta la zborurile directe catre Bucuresti