Baile Felix va avea primul hotel balnear de 5 stele

Email Imprimare PDF

 

Compania Turism Felix ai caror principali actionari sunt SIF Transilvania (63,2%) si SIF Oltenia, cu 16,8% mai detine in statiunea Baile Felix hotelul International (4 stele), hotel Nufarul si Termal (3 stele) si hotelurile catalogate la 2 stele: Unirea, Mures, Somes si Poienita.

Deocamdata se stie ca hotelul Lotus (care in 2006 era de 2 stele) va avea un numar de 220 de camere si va beneficia de o baza de tratament pentru afectiuni de tip reumatismale si post-traumatice.

Compania dispune de 2.080 de locuri operationale, iar in 2010 au venit sa se cazeze aici peste 43.000 de turisti, din care peste 4.000 de turisti erau straini din tari ca: Israel, Olanda, Suedia, Germania si Austria.

Asadar,Turism Felix din Bihor investeste 20 de milioane de euro la Baile Felix in primul hotel balnear de 5 stele din tara noastra, a carui inaugurare va avea loc pe la sfarsitul lui 2012.

Pentru a cauta cazare in judetul Bihor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Baile Felix va avea primul hotel balnear de 5 stele