Ce "meniu" au agentiile de turism pentru vacanta dintre ani

Email Imprimare PDF

 

Ce

Pachetele turistice pentru Revelion au inceput deja sa apara in oferta agentiilor locale. DailyBusiness.ro iti prezinta ce propun acestea pentru noaptea dintre ani si ce buget trebuie sa pregatesti daca vrei sa faci petrecerea de Revelion in strainatate.
Gama de pachete turistice deja disponibile pe piata pentru vacanta de Revelion este extrem de varianta, cuprinzand de la pachete de cateva sute de euro, in Grecia sau Turcia, la vacante de mii de euro in destinatii exotice, ca Mauritius.

O vacanta in Mauritius in perioada Anului Nou ii va costa pe cei care isi doresc sa savureze sampania pe nisip peste 2.000 euro, la care se adauga 500 de euro taxele de aeroport. Suma include transport si cazare 7 nopti, potrivit site-ului Paralela 45.

Pe piata sunt insa si pachete mai scumpe. Astfel cei care vor sa plece la final de an pentru perioada mai lungi, de 2 saptamani, au la dispozitie mai multe destinatii din portofoliul companiilor locale. Sumele pe care trebuie sa le plateasca difera de la zona la zona, pot ajunge si la circa 5.000 euro de persoana. 

Spre exemplu, o vacanta in perioada Revelionului de 15 zile in Argentina si Chile costa aproape de 5.000 euro. Agentia care ofera vacanta, Eturia, acorda si un sistem de rate pentru aceste pachete. Astfel, contravaloarea vacantei poate fi platita in 3 rate egala, cu conditia sa fie rezervata cu minim 60 de zile inainte. Plata in rate valabila si pentru vacante mai ieftine.

Pentru a citi si despre statiunile montane din tara noastra, o alta varianta buna pentru a petrece Revelionul, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce "meniu" au agentiile de turism pentru vacanta dintre ani