Blue Air a extins serviciul de check-in online gratuit

Email Imprimare PDF

 

Blue Air a extins serviciul de check-in online gratuit

Compania Blue Air a introdus sistemul gratuit de check-in online pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia, urmand ca in curand sa fie disponibil pentru majoritatea destinatiilor Blue Air.

Serviciul va putea fi folosit de catre pasageri cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la trei ore inainte de ora decolarii. La finalul procesului de check-in online pasagerii trebuie sa tipareasca cartea de imbarcare, cu care se vor prezenta la aeroport.    

Astfel se reduce timpul de asteptare in aeroport, iar persoanele care calatoresc doar cu bagaj de mana se vor prezenta direct la poarta de imbarcare, cu 60 de minute inainte de decolare. Pasagerii cu bagaje de cala se vor prezenta cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.      

Blue Air va introduce de la 3 octombrie o taxa de check-in la aeroport, valabila pentru plecarile din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga si Valencia. Calatorii care fac check-in in aeroport vor plati 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar cei care fac check-in in aeroport inainte de plecare vor plati 10 euro.      

Pasagerii care si-au cumparat bilete pe rutele Larnaca-Bucuresti, Larnaca-Bacau, Nisa-Bucuresti, Malaga-Bucuresti, Valencia-Bucuresti, Barcelona-Bucuresti si Barcelona-Bacau inainte de 19 septembrie nu vor plati taxa de check-in in aeroport.

Pentru a citi si despre voucherele pentru biletele de avion, promotie lansata de Blue Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Blue Air a extins serviciul de check-in online gratuit