Promoţie inedită: faci un credit şi primeşti un bilet de avion

Email Imprimare PDF

 

Promoţie inedită: faci un credit şi primeşti un bilet de avion

Operatorul aerian low-cost Blue Air oferă 800 de vouchere pentru bilete de avion de 80 sau 160 de euro, celor cărora li s-a aprobat un credit de nevoi personale de minimum 6.000 de lei,  la Citibank. Voucherele sunt oferite în ordinea cronologică a acordării creditelor.

Pentru orice credit de nevoi personale acordat de Citibank în perioada 15 august-15 octombrie, Blue Air oferă vouchere pentru un bilet de avion de 80 de euro sau de 160 de euro.  Astfel, primeşti un voucher de 80 de euro, dacă ţi s-a aprobat credit cu valoarea cuprinsă între 6.000 de lei şi 55.000 de lei. Pentru un credit de peste 55.000 de lei şi maximum 60.000 de lei, primeşti 2 vouchere pentru 2 bilete de avion, valoarea nominală cumulată a acestora fiind de 160 de euro.


Voucherele sunt valabile în perioada 1 octombrie 2011 - 15 decembrie 2011 şi 15 ianuarie 2012 - 24 martie 2012.

Voucherele sunt transmisibile şi se vor folosi o singură dată pentru cumpărarea de bilete de avion de la compania Blue Air.

În cazul în care valoarea biletului de avion este mai mare decât valoarea voucherului, câştigătorul decide dacă va achiziţiona sau nu biletele de avion, iar în cazul afirmativ va suporta diferenţa de preţ (de la valoarea nominală voucherului la valoarea nominală a biletului de avion).

Pentru a citi si despre promotia companiei Air France, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Promoţie inedită: faci un credit şi primeşti un bilet de avion