Carpatair a incheiat un parteneriat cu Alitalia

Email Imprimare PDF

 

Carpatair a incheiat un parteneriat de tip codeshare cu linia aeriana Alitalia, in cadrul caruia incepand cu luna octombrie zborurile Carpatair din si spre Italia vor fi comercializate de catre Alitalia sub numere proprii de zbor.
Datorita acestui parteneriat, clientii Alitalia vor avea la dispozitie de acum si mai multe solutii de calatorie din si spre Europa de Est prin reteaua extinsa de zboruri Carpatair spre Romania, Ucraina si Republica Moldova.   In contrapartida, clientii companiei Carpatair, atat din tara cat si din strainatate, vor avea mai multe posibilitati de a calatori catre cele 90 destinatii de pe cele 5 continente din reteaua globala de zboruri Alitalia.    

“Acordul cu Carpatair consolideaza prezenta noastra pe piata Europei de Est. Parteneriatul ne permite sa oferim clientilor nostri o paleta larga de destinatii gratie retelei Carpatair operate din hub-ul din Timisoara. In acelasi mod, clientii Carpatair vor putea ajunge, gratie zborurilor din Roma Fiumicino, in mai mult de 90 de destinatii din reteaua globala Alitalia” declara Andrea Tucci, Responsabil Aliante si Acorduri Alitalia.  

“Urmeaza perfectarea acordului de tip “special prorate agreement” (SPA) care ne va permite sa oferim pasagerilor Carpatair grile tarifare diversificate si convenabile care vor acoperi intreaga retea de zboruri Alitalia si Carpatair” a mai afirmat Nicolae Petrov, presedintele Carpatair.

Odata cu perfectarea acordului SPA, pasagerii celor doua companii vor beneficia de tarife preferentiale comune pentru toate destinatiile pe care cele doua linii aeriene vor colabora.  

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa.   Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 19 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 27 de destinatii din 8 tari.

Pentru a cauta cazare in Timisoara, una dintre noile destinatii ale acestor zboruri, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Carpatair a incheiat un parteneriat cu Alitalia