La Wizz Air se accepta cardurile Maestro

Email Imprimare PDF

 

Din cate se stie, serviciile companiei Wizz Air au fost destul de solicitate de catre retailerii de tip online pentru mai mult de 119 milioane de consumatori din Europa, care la randul lor au fost acceptati de banci pentru a putea efectua tranzactii online, folosind carduri ‘Maestro’.

Asa numitul ‘e-commerce’(=e-comert) prin intermediul cardurilor ‘Maestro’ s-a extins repede, astfel  incat in ultimul an calendaristic, numarul tranzactiilor electronice Maestro s-a dublat, datorita acelor pasageri care au efectuat tranzactii din peste 48 de tari europene, prin intermediul a peste 12.900 de site-uri de comercianti online.

Cea mai mare companie aeriana din Europa Centrala si de Est, dar si din Romania, Wizz Air, a transportat un numar de peste 10  milioane de pasageri in ultimul an de zile. Flota Wizz Air este formata din 36 aeronave de tip Airbus A 320, care opereaza de la 15 baze aflate in tari ca: Ucraina, Cehia, Serbia, Lituania Polonia, Ungaria, Bulgaria si Romania.

Pe de alta parte, MasterCard Europe reprezinta compania responsabila de gestionarea MasterCard in Europa, avand sediul la Waterloo in Belgia, MasterCard Europe opereaza in 51 de tari europene.

Pentru a citi o stire si despre compania aeriana British Airways, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri La Wizz Air se accepta cardurile Maestro