Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri

Email Imprimare PDF

 

Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri

Bucurestiul este in top 5 orase importante din Europa cu cele mai mici tarife la hoteluri, potrivit indexului de pret realizat pe luna august de site-ul de comparatie de preturi, Trivago.
Astfel, Capitala se afla pe pozitia a 4-a, intr-un top care include 50 de orase importante din Europa, cu un tarif mediu de cazare de 71 de euro in luna august. Cel mai ieftin oras a fost Sofia, cu un tarif mediu de cazare de 65 euro. Sofia este si orasul care a inregistrat cea mai mare scadere de tarife in august, fata de aceeasi luna a anului trecut, de 7%.

Urmatoarele orase cu cele mai ieftine cazari sunt Granada si Sevilia, cu un tarif mediu de 66 euro. Budapesta si Birmingham se claseaza dupa Bucuresti, cu un tarif mediu de 72 euro pe noapte. Geneva este cel mai scump oras, cu un tarif mediu de cazare de 220 euro pe noapte, in top urmeaza Edinburgh cu 214 euro pe noapte si Venetia  cu 197 euro pe noapte.   

Preturile sunt calculate pentru camerele standard duble. Tarifele medii din Bucuresti nu au avut fluctuatii lunare semnificative in acest an.

Potrivit statisticilor Trivago, in ianuarie tarifele medii erau de 73 euro, iar in mai au ajuns la 76 euro pentru ca in vara, cand traditional este un sezon mai slab pentru turismul de afaceri, principalul factor de crestere in Bucuresti, sa scada la 71 euro.  Ca variatii anuale, in august tarifele au fost in scadere pentru 36 de destinatii din cele 50 luate in calcul pentru realizarea indexului.

Pentru a cauta cazare in Bucuesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri