Ai merge la mare în Bulgaria la hotel de lux, all inclusive? Vezi preţul

Email Imprimare PDF

 

Ai merge la mare în Bulgaria la hotel de lux, all inclusive? Vezi preţul

Mai puţin de 100 de euro te costă în această perioadă o vacanţă de lux,  de 4 zile, în staţiunea Constantin şi Elena. În aceşti bani intră cazarea la un hotel de 4 stele şi all inclusive. Un sejur tot la un hotel de 4 stele, dar în Nisipurile de Aur, ajunge acum la 124 de euro. Cu all inclusive. O vacanţă la 5 stele în Elenite te costă 140 de euro.

O mini-vacanţă de 4 zile în staţiunea Constantin şi Elena te costă 99 de euro. Banii acoperă 3 nopţi cazare într-un hotel de 4 stele din staţiune, şi all inclusive. 30 august e data începerii sejurului. Informaţii suplimentare, aici.

Cu 124 de euro mergi 6 zile la un hotel de 4 stele din staţiunea Nisipurile de Aur. Cu aceşti bani achiţi 5 nopţi cazare la un hotel de 4 stele şi all inclusive. Pe 30 începe sejurul în Nisipurile de Aur. Mai multe informaţii, aici.

Cu 140 de euro mergi într-o vacanţă de 6 zile pe litoralul bulgăresc, în această perioadă. În aceşti bani intră 5 nopţi cazare cu all inclusive la un complex turistic de 4 stele din staţiunea Byala. Pe 27 august se face check-in-ul pentru acest sejur. Detalii, aici.

Tot 140 de euro te costă şi un sejur de lux în staţiunea Elenite, în această perioadă. Banii acoperă 5 nopţi cazare într-un hotel de 5 stele din staţiune şi all inclusive. Pe 2 septembrie începe sejurul de lux în Elenite. Detalii, aici.

Un sejur mai scurt, de 4 zile, la un hotel de 5 stele din Sunny Beach te costă în această perioadă 141 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare într-un hotel de 5 stele, cu all inclusive. 29 august e data începerii acestui sejur. Detalii, aici.

Pentru a citi mai multe si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ai merge la mare în Bulgaria la hotel de lux, all inclusive? Vezi preţul