Premiera in Romania: Turneu national „Lord of the Dance”, cu pornire din Bucuresti

Email Imprimare PDF

 

Premiera in Romania: Turneu national „Lord of the Dance”, cu pornire din Bucuresti

Spectacolul „Michael Flatley’s Lord of the Dance” ne viziteaza, pentru prima data,  in cadrul unui turneu national. Acesta va dura o saptamana si va incepe in Bucuresti  pe data de 5 noiembrie 2011,  la Sala Palatului.

Magicienii irlandezi ai dansului vor merge apoi in 6 noiembrie in Iasi la Sala Sporturilor, in 8 noiembrie la Brasov la Patinoarul Olimpic Brasov, in 9 noiembrie in Sibiu la Sala Sporturilor, iar in 10 noiembrie in Targul Mures la Sala Polivalenta.

Deja traditie, vizita irlandezilor de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” ne poarta an de an intr-o lume de poveste, ce captiveaza spectatorul cu dansuri irlandeze, costume fabuloase, foc de artificii, magia folclorului irlandez ce se impleteste intr-un final cu magia luptei dintre bine si rau, se precizeaza intr-un comunicat al organizatorilor.

Creatorul acestui spectacol, dansatorul si coregraful Michael Flatley, a devenit legenda prin performentele inregistrate:  „cel mai rapid dansator de step”, avand performanta de 35 de pasi de step pe secunda, premiul Guiness Book  pentru „Cele mai rapide picioare din lume” si titlul pentru „Cel mai bine platit dansator”.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului. Oamenii au supranumit acest show „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Din America si Canada pana in Europa si Asia, acesti maestri impletesc dansul cu muzica, luminile cu efectele pirotehnice,  oferind placere ochilor si mintii, iar incredibilele aventurii prin care trece eroul spectacolului poarta publicul intr-o lume mistica plina de dragoste, pericol si pasiune.

Preturile biletelor atat pentru spectacolele din Iasi, Brasov cat si Sibiu si Targu Mures pornesc de la 50 de lei (categoria 5) si ajung la 250 lei (categoria 1), respectiv 300 lei (categoria VIP).

Pentru a cauta cazare in Sibiu, una dintre locatiile acestui spectacol, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Premiera in Romania: Turneu national „Lord of the Dance”, cu pornire din Bucuresti