Brasov, Sinaia, Sibiu si Sighisoara, in topul celor mai atractive destinatii din lume

Email Imprimare PDF

 

Brasov, Sinaia, Sibiu si Sighisoara, in topul celor mai atractive destinatii din lume

Primul ghid de calatorie video din mediul online, GeoBeats, include in topul destinatilor de vizitat din intreaga lume si obiective din orasele romanesti Brasov, Sinaia, Sibiu sau Sighisoara.

Obiectivele din Brasov pe care turistii sunt indemnati sa le viziteze sunt Castelul Bran, denumit Castelul lui Dracula, Casa Sfatului din Piata Sfatului si Biserica Sfantul Nicolae. De asemenea, turistii sunt indemnati sa faca un tur general al orasului.

In Sinaia, calatorii sunt invitati la Castelul Peles, iar in Sighisoara, la Turnul cu Ceas.

Pentru Sighisoara mai exista si un clip general, la fel ca si in cazul Sibiului, descris drept un oras istoric aflat in inima Romaniei.

GeoBeats este primul ghid de calatorie video din mediul online care isi propune sa le ofere turistilor din toata lumea o imagine de ansamblu despre cele mai frumoase locuri de pe glob. Site-ul mai prezinta informatii despre cele mai bune locuri de cazare si despre cele mai atractive restaurante.

Pentru a cauta cazare in Sinaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Brasov, Sinaia, Sibiu si Sighisoara, in topul celor mai atractive destinatii din lume