3.200 de turisti au vizitat Bucurestiul din autobuzele supraetajate

Email Imprimare PDF

 

3.200 de turisti au vizitat Bucurestiul din autobuzele supraetajate

Linia de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti - "Bucharest City Tour", a inregistrat 3.200 de turisti pana in data de 08.08.2011, a anuntat luni Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB).

Cei mai multi turisti au ales sa viziteze Bucurestiul din autobuze supraetajate in zilele de sambata si duminica. Astfel, peste 1.100 de persoane au folosit in weekend acesta linie speciala.

Proiectul pilot, implementat de RATB impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prevede o crestere graduala a numarului de persoane care vor utiliza acest mijloc de vizitare a Capitalei.   

Linia turistica functioneza zilnic, intre orele 10.00-22.00, pe traseul Piata Presei Libere, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei Libere.

Tarifele de transport pentru aceasta linie, stabilite pe categorii de varsta, sunt de: 25 lei/bilet pentru adulti si 10 lei/bilet pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 7 ani, insotiti de adulti, vor beneficia de transport gratuit. Cardul de calatorie este valabil 24 de ore de la prima validare si se poate procura din autobuzele turistice.  

Noua linie turistica a fost lansat joi, 28 iulie,  este deservita de patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 locuri.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 3.200 de turisti au vizitat Bucurestiul din autobuzele supraetajate