Cele patru autobuze turistice din Capitală, închiriate cu 60.000 euro de la Primăria Constanţa

Email Imprimare PDF

 

Cele patru autobuze turistice din Capitală, închiriate cu 60.000 euro de la Primăria Constanţa

Directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Adrian Criţ, a declarat că cele patru autobuze speciale supraetajate, care circulă de joi pe primul traseu turistic al Capitalei, au fost închiriate cu 60.000 euro pentru o perioadă de trei luni, de la Primăria Constanţa.

"Autobuzele au fost închiriate de la Constanţa. E un proiect pilot, doar pentru Bucureşti. Ne adresăm turiştilor şi bucureştenilor, în primul rând. Ne dorim promovarea brandului de ţară, dar totodată ne dorim ca lumea să conştientizeze că Bucureştiul poate fi frumos. Orasul Bucureşti poate fi văzut de sus altfel. Autobuzele au fost închiriate pe trei luni, în faza iniţială, urmează ca în această perioadă, în condiţiile în care acest lucru va fi benefic şi profitabil pentru regie, să ne gândim şi la achiziţionarea unor vehicule", a afirmat şeful RATB, la inaugurarea "Bucharest City Tour".

Potrivit acestuia, este luată în calcul şi organizarea unei licitaţii pentru achiziţia unor noi astfel de vehicule în viitor.

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) au inaugurat joi "Bucharest City Tour", primul traseu turistic din Capitală efectuat cu patru autobuze speciale supraetajate care circulă la un interval de 15 minute între Piaţa Presei şi Parlament.

"MDRT se ocupă prin acest parteneriat de partea de promovare turistică şi îşi asumă toate costurile", a mai spus Adrian Criţ.

Oficialul MDRT a menţionat totodată că vor fi distribuite pliante şi broşuri, mai ales în hoteluri, unde sunt cazaţi turişti străini, dar şi la reţeaua de chioşcuri de vânzare a biletelor a RATB. Imagini cu noile autobuze vor fi folosite şi în noua campanie a MDRT de promovare a orasului Bucureşti.
Pentru a cauta cazare in Constanta, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele patru autobuze turistice din Capitală, închiriate cu 60.000 euro de la Primăria Constanţa