Cat si-au propus romanii sa cheltuiasca pe vacante in 2011

Email Imprimare PDF

 

Majoritatea turistilor romani au inceput sa-si faca planuri de vacanta pentru 2011 inca de la inceputul anului. Cei mai multi sustineau ca vor fi dispusi sa plateasca pentru concediul din 2011 pana in 500 de euro de persoana. 

Conform unui sondaj de opinie, peste 34% dintre respondenti planuiau sa cheltuiasca intre 300 si 50 de euro de persoana pentru vacanta. Un procent de 19,37% dintre turisti se aratau dispusi sa mearga pana la 1.000 de euro pentru calatorii, in timp ce doar 9,66% ar fi mers mai departe de 1.000 euro. 

Peste 47% dintre cei care au luat parte la studiu au sustinut ca anul trecut si-au petrecut vacanta in tara, 17,09% peste hotare si 12,72% si in Romania si in strainatate. 

Cele mai importante criterii in alegerea unei oferte turistice sunt serviciile incluse (pentru 42,94% dintre respondenti) si pretul (42,40%). 

Cat priveste modalitatea preferata de cazare, atunci cand merg in tara romanii prefera sa se cazeze la pensiuni. Cand pleaca in alte tari, insa, prefera cazare la hoteluri.

Pentru a citi despre destinatiile preferate de vacanta ale turistilor romani, din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cat si-au propus romanii sa cheltuiasca pe vacante in 2011