Vacanţă în Turcia - Cât trebuie să scoţi din buzunar

Email Imprimare PDF

 

Vacanţă în Turcia - Cât trebuie să scoţi din buzunar

Turcia reprezinta un amestec de cultura si peisaje nemaintalnite, principalele centre de atractie pentru turisti fiind templele si faimoasele bazaruri, dar si statiunile si plajele.

Avand o cultura si o civilizatie diferite de ale restului Europei, Turcia poate fi destinatia ideala pentru vacanta din aceasta vara.

Preturile nu sunt deloc mici, daca alegeti varianta trasportului cu avionul, insa devin destul de accesibile pentru varianta cu autocarul. Cea din urma are insa dezavantajul ca se pierde mult timp pe drum.

Tocmai de aceea, Ziare.com a analizat pentru dumneavostra cele mai bune oferte de vacanta,  pentru a vedea la ce pret ajunge un sejur de 8 zile in diferite locuri din Turcia.

Astfel, un sejur in Kemer, la Hotel Maxim Resort de 5 stele, va costa, in aceasta vara, de la 285 de euro si pana la 435 de euro de persoana. In pret aveti incluse 7 nopti cazare all inclusive si transport cu avionul. Amplasat in Kemer, direct pe plaja, la aproximativ 1 kilometru de centrul statiunii si 55 km de Aeroportul Antalya, hotelul a fost contruit in 2005 si este alcatuit dintr-o cladire de 4 etaje, cu un total de 300 de camere.

Pentru a citi si despre statiuni de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanţă în Turcia - Cât trebuie să scoţi din buzunar