Statiunea Busteni, reconstruita dupa model elvetian: Gradina botanica si teatru de vara pentru turisti

Email Imprimare PDF

 

Statiunea Busteni, reconstruita dupa model elvetian: Gradina botanica si teatru de vara pentru turisti

Statiunea de pe Valea Prahovei cu cea mai frumoasa panorama a Bucegilor este cu siguranta statiunea Busteni. Si pentru ca acest cadru natural sa poata fi valorificat la maxim, edilii au promis o reconstructie din temelii. Modelul urmat este cel al unor statiuni elvetiene, incercandu-se astfel sa se diversifice oferta de agrement din zona.

Desi este vizitat anual de 800.000 de turisti, Busteniul nu isi atinge capacitatea maxima din potential. Pentru ca acest lucru sa se intample a inceput implementarea unui proiect de patru milioane de euro, din fonduri europene, pentru schimbarea la fata a statiunii.

Pentru anul 2012 exista promisiunea construirii unei gradini botanice, a unui teatru de vara, un amfiteatru, plus mai multe locuri de joaca pentru copii. Cu alte cuvinte, central orasului va fi schimbat din temelii.
Pana ca acest lucru sa se intample, statiunea de pe Valea Prahovei isi asteapta turistii cu oferta clasica din fiecare an: schi in perioada iernii si drumetii vara.

Pentru a cauta cazare in Busteni, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Statiunea Busteni, reconstruita dupa model elvetian: Gradina botanica si teatru de vara pentru turisti