Nunta „made in Romania”: Cele mai exotice locuri unde se fura mireasa

Email Imprimare PDF

 

Nunta „made in Romania”: Cele mai exotice locuri unde se fura mireasa

Multe persoane aleg sa-si petreaca unul dintre cele mai importante momente ale vietii dincolo de traditionalul restaurant din orasul natal. Astfel, tinerii de astazi incep sa se gandeasca la organizarea nuntii in locuri din ce in ce mai exotice. Skytrip.ro va prezinta trei idei inedite pentru o experienta de neuitat.

La mare, la scufundari
Una dintre cele mai la indemana destinatii pentru o petrecere de nunta atipica este litoralul romanesc. Puteti organiza inclusiv ceremoniile specifice pe malul marii, iar petrecerea poate avea loc la oricare din multele localuri aflate direct pe plaja. Pentru cei care vor sa ii ofere miresei o seara de neuitat, pot organiza furatul miresei direct la scufundari! Pe intregul litoral sunt multe firme care organizeaza, vara, scufundari alaturi de turisti. Totusi, pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie ca mireasa sa nu aiba probleme de sanatate si sa fie obisnuita cu experientele subacvatice.

La munte, o vizita la pestera

Un alt loc exotic pentru a iti organiza nunta il reprezinta varful Omu. Aici este una dintre cele mai frumoase si populare destinatii montane, accesul fiind relativ usor, cu ajutorul telecabinei din Busteni. Totusi, este un loc recomandat exclusiv excursionistilor de profesie, pentru ca sunt destul de multe portiuni de drum care trebuie strabatute la pas. Pentru furtul miresei, se recomanda o “fuga” rapida la Pestera Ialomicioara din apropiere. Aici se poate ajunge cu telecabina de la Babele, sau pe jos, dar traseul dureaza si e bine sa stiti cat puteti conta pe rabdarea mirelui.

Domeniul printului Charles

Si pentru ca tot este la moda nunta de la curtea regala britanica dintre Kate si printul William, va puteti organiza nunta proprie in satele saxone din Transilvania, unde se zvonea ca insusi cuplul princiar ar fi urmat sa vina in luna de miere. Este vorba de satele Viscri, Malancrav si Biertan, locuri de o frumusete rara si extrem de linistite. E drept, o nunta presupune ceva mai multa galagie, dar cu siguranta localnicii din Viscri, primitori din fire, nu se vor supara. Furatul miresei nu mai presupune aici o aventura extrema, dar poate fi un bun prilej de a vizita locul unde chiar printul Charles a decis sa isi cumpere un domeniu.

Pentru a cauta cazare in Busteni, una dintre destinatiile propuse, acesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Nunta „made in Romania”: Cele mai exotice locuri unde se fura mireasa