Vacanta in Delta Dunarii: de la "birdwatching" la excursii cu hotelul plutitor

Email Imprimare PDF

Vacanta in Delta Dunarii: de la

Luna aceasta este una dintre cele mai potrivite perioade pentru vizitarea Deltei Dunarii, atat din punct de vedere al vremii, cat si al ofertelor de pret, extrem de tentante. Bloombiz a aflat pentru tine care sunt cele mai interesante activitati si iti propune o plimbare cu un hotel plutitor, o partida de pescuit sau o tura cu caiacul. Daca esti pasionat de fotografie, ia in calcul un concediu in Delta, luna asta, pentru ca sunt sanse mari sa pozezi nu mai putin de 330 de specii diferite.

Ti-ar placea sa plutesti pe apele Dunarii si sa te bucuri de cele mai bune servicii de cazare in acelasi timp? Atunci alege un hotel plutitor. Principalul avantaj este ca te poti deplasa in fiecare zi a vacantei in alta zona din Delta Dunarii, in conditiile in care alegi traseul impreuna cu proprietarul ineditului mijloc de cazare.

Proprietarul hotelurilor plutitoare din Delta, Paul Branovici, spune ca la capacitate maxima, adica 18 persoane pe nava, pretul pe sejur este de 300 de lei all inclusive. In acest tarif intra mesele, croziere pe Delta Dunarii si posibilitatea inchirierii de ambarcatiuni cu care sa pleci la pescuit, a precizat Branovici pentru Bloombiz.

Acesta mentioneaza insa ca traseul incepe intotdeauna din Tulcea si se termina in Tulcea si ca meniul servit pe hotelul plutitor contine in proportie de 70% preparate din peste.

Proprietarul hotelului iti recomanda ciorba de peste, crapul la cuptor si daca ai putin noroc, s-ar putea chiar sa gusti un miel gatit pe mal. Pe un hotel plutitor ai la dipozitie inclusiv o discoteca si chiar o miniplaja, unde te poti relaxa si bronza.

„Au discoteca pe vapor si pot face tot ce vor. Au plaja deasupra vaporului, pot face baie sau pot inota. Mai pot face ski nautic sau plimbari cu banana”, explica Paul Branovici.

Daca preferi, mai degraba, o locatie de cazare fixa, ai de ales dintr-o gama larga de pensiuni, de la doua pana la patru stele, in functie de bugetul tau. Preturile incep de la 88 de euro, pentru un sejur de doua nopti, conform datelor publicate pe infoturism.ro.

Pensiunea Delta House Paradise are o locatie privilegiata, se afla pe o insula si din acest motiv vei avea parte de multa liniste daca te cazezi aici.

Proprietarul pensiunii, Dorin Forgo, spune, pentru Bloombiz ca unitatea este cautata atat de turisti straini cat si de romani. In opinia acestuia, austriecii si germanii sunt interesati mai ales de plimbarile cu caiacul.

Pensiunea este localizata pe partea opusa a satului Mila 23,  intr-un cadru mirific al naturii si este unul dintre cele mai bune puncte de plecare in Delta Dunarii.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta in Delta Dunarii: de la "birdwatching" la excursii cu hotelul plutitor