Hunedoara: Sute de mii de euro pentru turismul de la sat

Email Imprimare PDF

 

Reprezentantii celor sapte beneficiari din judetul Hunedoara, care au obtinut finantare pe masura 3.1.3. „Incurajarea activitatilor turistice” – din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR), au semnat miercuri contractele, evenimentul avand loc la sediul Prefecturii Judetului Hunedoara.

Astfel, comuna Baru a primit 199.757 de euro pentru implementarea proiectului privind infiintarea unui centru local de promovare si informare turistica, comuna Ilia beneficiaza de 199.293 euro pentru infiintarea unui centru local de informare turistica si marketingul serviciilor legate de turismul rural, alti 198.070 de euro au ajuns in conturile Asociatiei „Centrul de Studii Sociale” din Toplita tot pentru un centru de informare turistica, in timp ce comunele Densus, Vorta si Criscior au primit 191.600 euro, 176.234 de euro, respectiv 161.524 euro pentru proiecte similare. 
La eveniment au participat subprefectul judetului Hunedoara, Marius Lucian Szabo, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit – V Vest, Florin Nedelcu si reprezentantii legali ai beneficiarilor.
„Ma bucur sa asist la acest moment, si imi doresc ca in continuare, proiectele hunedorene sa obtina finantari. Am demonstrat si pana acum ca suntem un judet care stie sa intocmeasca proiecte finantabile, sa atraga resurse, si am incredere ca si pe viitor vom putea sa ne realizam obiectivele de dezvoltare” a declarat, la finalul intalnirii, subprefectul de Hunedoara.

Daca sunteti interesat de turism rural, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.citynews.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hunedoara: Sute de mii de euro pentru turismul de la sat