China vinde 176 de insule nelocuite

Email Imprimare PDF

 

China vinde 176 de insule nelocuite

Guvernul chinez a alcatuit o lista de 176 insule nelocuite, care sa fie vandute unor cumparatori chinezi sau straini, in vederea realizarii unor proiecte industriale sau in turism.

Aceste insule ar urma sa fie exploatate in diferite scopuri - turism, industrie, pescuit, transporturi sau energii regenerabile, potrivit publicatiei Jingbao Xin, citata presa internationala.

Guvernul chinez nu a mentionat nimic cu privire la o posibila dezvoltare imobiliara, insulele fiind concesionate cumparatorilor pentru o perioada de 50 de ani.

Astfel, in cazul in care mai multi potentiali cumparatori candideaza pentru aceeasi insula, aceasta va fi cedata celui care ofera cel mai mult, precizeaza sursa citata.

Totusi, oficialii Biroului Maritim doresc ca aceste insule nelocuite sa ramana deschise publicului si sa devina o replica a Maldivelor, insulele vacantelor si ale timpului liber, resurse aflate la dispozitia tuturor.

Acesta este primul grup de insule nelocuite care sunt oferite spre vanzare, China detinand 7.000 de insule de peste 500 metri patrati si alte 10.000 cu suprafete mai mici de 500 metri patrati.

Pentru a citi despre destinatii de vacanta de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa; www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri China vinde 176 de insule nelocuite