"O saptamana la munte", de la 160 lei pentru 5 nopti

Email Imprimare PDF

 

alt

Acei turisti care vor sa mearga la munte in perioada 10 aprilie - 26 iunie 2011 se pot inscrie in programul "O saptamana la munte", in cadrul caruia tarifele pornesc de la 160 de lei pe persoana pentru un sejur de 5 nopti, fara masa, in cazul unitatilor de cazare de 2 stele.

In unitatile de 3 stele (hotel, vila, pensiune, cabana), pretul incepe de la 260 de lei pe persoana pe sejur, iar in cele de 4 stele tariful este de 360 de lei pentru cinci nopti.

Programul "O saptamana la munte" este organizat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT).

Tarifele din cadrul programului sunt specifice perioadelor de extrasezon. Astfel, pentru a beneficia de tarifele speciale, durata unui sejur trebuie sa fie de 5 nopti, in perioada 10 aprilie - 26 iunie 2011, fara a se valorifica camere in regim single si/sau partaje.

Locurile vor fi vandute tuturor categoriilor de turisti, iar solicitarile vor fi onorate in ordinea inscrierilor si in functie de numarul de locuri puse la dispozitie, potrivit FPTR.

Pana acum, in acest program s-au inscris 45 societati hoteliere din zona montana si 96 de agentii de turism care au pus la dispozitie peste 1.884 de locuri pe serie, ceea ce insemna ca in cele 6 serii peste 11.200 de turisti vor putea sa petreaca o saptamana la munte in conditii de tarife avantajoase.

Locurile pentru aceste hoteluri au fost puse deja in vanzare prin agentiile de turism membre ANAT.
Pentru a citi despre statiunile montane de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri "O saptamana la munte", de la 160 lei pentru 5 nopti