Investitie de peste 40 milioane de euro pentru un complex turistic

Email Imprimare PDF

 

Conform cu datele furnizate de Mediafax, este vorba de construirea unui complex turistic, care va avea locatia in Mitocul Dragomirnei, aproape de Suceava. Complexul turistic va include mai multe spatii de cazare, spatii comerciale, restaurante, terenuri de golf si alte facilitati, investitie ce se estimeaza a depasi valoarea de 40 de milioane de euro.

Firma care va construi complexul turistic are un concept inovativ, iar cadrul natural nu dezminte. Complexul va fi marginit pe 2 laturi de padure, cu panorama spre lacul Lipoveni si raul Suceava.

Proiectul complexului turistic ce se va intinde pe o suprafata de 100 de hectare, va include un centru SPA (1.500 m2 suprafata), tratamente cosmetice si modelling, terenuri de sport (dintre care un teren de golf cu 18 cupe si o academie de golf cu teren de instruire cu 9 cupe ), un hotel de 4 sau 5 stele (cu 150 de camere), un centru de conferinte modular (600 de locuri), piscina indoor si outdoor, diverse spatii comerciale, restaurante, scena outdoor pentru spectacole si mai multe zone dedicate agrementului (locuri de joaca pentru copii + 1 club multisport dotat cu teren de tenis si minifotbal).

Pentru a citi mai multe despre lacul Lipoveni, precum si alte lacuri, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai multe...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investitie de peste 40 milioane de euro pentru un complex turistic