Top 10 cele mai exclusiviste hoteluri din lume

Email Imprimare PDF

 

 Top 10 cele mai exclusiviste hoteluri din lume

Hoteluri de lux, extravagante si scumpe se gasesc peste tot in lume. Gata sa-si astepte clientii pretentiosi, rafinati, care fac parte din lumea celor bogati. Vorbim despre hotelurile exclusiviste, situate in orase dezvoltate sau in locuri uitate de lume, unde acei turisti care isi permit sa plateasca mii de dolari pentru o noapte de cazare, se simt stapanii imprejurimilor. Si asta, pentru ca au parte de tratamente regesti, peisaje uimitoare si numeroase facilitati. Dar despre ce hoteluri vorbim? Afla din articolul de mai jos.

Am cautat sa vedem care hoteluri luxoase, speciale, unice ii fascineaza pe cei care le aleg pentru un sejur romantic sau pentru simple escapade din cotidian. Apoi, am facut o lista cu cele mai exclusiviste hoteluri din lume. Cele mai fascinante, prin prisma arhitecturii, design-ului, locurilor in care sunt amplasate si nu in ultimul rand, strategiilor cu care isi atrag clientii. Ele nu sunt si cele mai accesibile ca pret, fireste. O seara de cazare porneste de la o mie de dolari, insa turistii aleg sa-si petreaca macar o noapte aici, pentru a vedea cum este sa se simta si sa fie tratati, fie si pentru putin timp, asemenea unor regi.

Primul pe lista este un resort dintr-o tara insula din sudul Oceanului Pacific, Fiji. Poseidon Undersea a fost deschis in 2008, pe o insula privata din Fiji, fiind primul hotel din lume care se afla, in permanenta sub presiune submarina. Are 22 de camere cu ferestre situate la 270 de grade, care reusesc sa se intinda pe aproape intreaga suprafata a incaperilor. Asadar, daca vrei sa incerci o astfel de experienta, colegi in timpul sederii in camera, iti vor fi asadar, pestii.

Pentru a citi si despre hoteluri pe care vi le recomandam de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Top 10 cele mai exclusiviste hoteluri din lume