Pensiunea

|

Pensiunea Rozeclas ***

Adresă: Sat Sanmartin Nr. 2
  Băile Felix, jud. Bihor, Romania

Mobil: +40 740 122363

Web: rozeclas.ro

 

Descriere

Construita intr-un concept de modernism si eleganta ,PENSIUNEA noastra face legatura intre peisagistica urbana si cea rurala, dand un bun prilej de vizitare, unui segment diversificat de clienti. Designul modern fac loc spatiului bine aerisit, in care caldura si bunul gust sunt la ele acasa.
Pensiunea Rozeclas, construita intr-un stil arhitectural classic, imbina placut elementele de modernism cu eleganta si rafinamentul, care fac orice trecator pe deplin multumit.

Localizare

Pensiunea Rozeclass este situata la 2 minute distanta de Oradea spre Sinmartin-Baile-Felix), chiar la soseaua nationala Dn 76.

Facilităţi

Servicii

Baie cu dus, Baie proprie, Cablu TV, Conexiune Internet, Parcare, Restaurant.

Camere

Descriere (dotări)

PENSIUNEA ROZECLAS este o pensiune noua , data in folosinta in Octombrie 2008, si dispune de 15 camere superbe dispuse astfel: 5 camere duble (si cu regim single) si 5 camere matrimoniale(si in regim single) , cu grup sanitar propriu, cablu-tv, wirelles, incalzire proprie,terasa in aer liber si o parcare generoasa.

Restaurant

Restaurantul elegant si modern de 140 locuri, poate fi gazda d-voastra la evenimentele importante din viata.IN acest sens,dorim sa aducem in atentia d-voastra posibilitatea organizari de nunti, botezuri, onomastici, tot felul de chefuri si banchete, prezentari de evenimente meniurile sunt diversificate si la alegere. Sala de mese este foarte eleganta si nu impune o amenajare foarte elaborata. Va invitam sa va convingeti!!!

Dotări

Dotări generale:

  • ParcareParcare
  • RestaurantRestaurant
  • Conexiune WirelessWireless
  • Conexiune InternetInternet

Dotări camere:

  • Cablu TVCablu TV
  • TelevizorTelevizor

Activităţi sportive, de divertiment şi relaxare:

  • TerasăTerasă

Galerie Foto

Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 1Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 2Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 3Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 4Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 5Pensiunea Rozeclas Băile Felix / 6

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Rozeclas