Pensiunea Adelante

|

Pensiunea Adelante ***

Adresă: Str. Zbarcioara, 103 D
  Moeciu de Jos, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 728 094339;+40 721 226634

Web:

 

Descriere

ensiunea Adelante este situata in Moieciu de Jos, pe drumul spre sat Pestera, la 3-4km de castelul Bran intr-o zona foarte linistita, avand o panorama deosebita (muntii Bucegi si Piatra Craiului). Privelistile de neuitat ale culoarului Rucar-Bran pe o parte cu vaile abrupte ale Bucegilor iar pe cealalta parte cu creasta dantelata a Pietrei Craiului alaturi de traditiile ce se leaga de aceste locuri atrag anual mii de turisti atat din tara cat si din strainatate.
Constructia a fost realizata cu fonduri Sapard indeplinind astfel toate Normele Europene si finalizata in luna august 2008.
Pensiunea are o capacitate de cazare de 20 locuri: 6 camere duble cu pat matrimonial, baie proprie, T.V. si 2 apartamente compuse din 2 camere (una cu pat matrimonial si una cu canapea extensibila), fiecare camera din apartament avand baie proprie si T.V.

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Adelante