Pensiunea Regina Muntilor

|

Pensiunea Regina Muntilor ***

Adresă: Str. Valea Bangaleasca, Nr. 135 A
  Moeciu de Sus, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 745 005425;+40 745 296154

Contact: Sumedrea Daniela

Web:

 

Descriere

Accesul catre pensiune este foarte usor, pensiunea fiind localizata chiar pe una dintre arterele principale ale Moeciului de Sus.
Pensiunea Regina Muntilor dispune de doua corpuri de cladire la o distanta de numai 20 de metri.
Corpul B poate fi inchiriat la cheie si este format din 13 camere, sala de mese si bucatarie complet utilata pentru turisti.
La cere se poate asigura pensiune completa, meniul fiind stabilit de comun acord cu turistii.
Obiective turistice: Castelul Bran, Cetatea Rasnovului , Pestera Liliecilor, Pestera Dambovicioarei, Prapastiile Zarnestiului, trasee catre Varful Omu si Padina, Trasee in Muntii Bucegi si Piatra Craiului, Cheile Rasnoavei, Rezervatia biologica Chisatoarea,Plaiul Foii, Schitu
Promotie: La 7 nopti platite, a 8-a zi este gratuita, gratuit pt. copii pana la 6 ani

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Regina Muntilor