Nu exista poza

|

Complex Dunarea **

Adresă: Str. Lavrion
  Saturn, jud. Constanţa, Romania

Telefon: +40 741 200038

Web:

 

Comentarii

 
 
 
 
Foarte urat!!!!!!!!
Nu este Complex este LAGAR. De ce credeti ca nu au poze? Ca sa poti vedea " Vilele" numa cand ajungi acolo. Conditiile de cazare sunt foarte proaste, zici ca sunt celule de puscarie iar ei le numesc vile, miroase a mucegai, pereti murdari, fara geamuri pentru aerisire, curatenie se face atunci cand pleci de acolo (sau poate ca nu se face) , apa calda nu exista din cauza ca au niste vechituri de boilere electrice. Cu asemenea afaceri se imbogatesc mafiotii din romania, pe spatele nostru. Investitii minime si profituri maxime. De aceea ar trebui sa facem sa nu mai aruncam banii pe asemenea locatii, sa avem si noi niste pretentii pe banii nostri. Deci va recomand sa ocoliti Complex Dunarea si alte astfel de locatii.
 Marius2010-08-09 09:21:53

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Complex Dunarea