Pensiunea Cris Garden

|

Pensiunea Cris Garden ***

Adresă: Str.Principala, Nr.100D
  Cheia, jud. Braşov, Romania

Mobil: +40 724 310192;+40 724 031192

Web: www.pensiunea-crisgarden.ro

 

Descriere

Pensiunea Cris Garden este situata in Moeciu, la 5 km de castelul Bran, la 28 km de orasul Brasov, la 28 km de Poiana Brasov, pe malul paraului Turcu.
Va puteti caza in conditii deosebite, cu privelisti frumoase, puteti lua masa la restaurantul nostru mancaruri traditionale romanesti, bune de te lingi pe degete sau sa petreceti placut timpul liber in imprejurimile minunate ale pensiunii. La pensiunea Cris Garden este locul idel pentru activitati de Team Building, Agrement sau Training.

Comentarii

 
 
 
 
jalnic
LA CRIS GARDEN MI S-A IMBOLNAVIT COPILUL, MINCARE DUBIOASA. TOTUL S-A MUSAMALIZAT.NU VA TRIMITETI COPIII IN TABERE ACOLO.
 Y.O.2009-08-10 22:35:00
 
 
 
 
conditti excelente
am fost aici, oamenii sunt ospitalieri, conditii de vis, convingeti-va vizitand www.pensiunea-crisgarden.ro
 ioana-Braila2009-08-16 19:16:33

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Cris Garden