Pensiunea Casa Muntelui

|

Pensiunea Casa Muntelui ****

Adresă: Sat Fundata (Bran-Brasov), Nr. 45
  Fundata, jud. Braşov, Romania

Telefon: +40 268 236552

Mobil: +40 742 211722

Fax: +40 268 236552

Web: www.casamuntelui.ro

 

Descriere

Pensiunea "Casa Muntelui" este situata pe soseaua Rucar-Bran, cu un drum de acces de 50 m, in imediata apropiere a platoului Giuvala.

Facilitati cazare: fax, masa de ping-pong, sanie trasa de cai, TV in living, ATV, internet wireless, crama, sala de fitness, se accepta animale, parcare, gradina/curte, masaj, room service, sauna, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, living, sala de mese, seif la receptie, semineu, loc amenajat de joaca, restaurant, sala de conferinte, tichete de vacanta

Facilitati camere: frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV

Camera dubla:
120 lei/noapte

Camera single:
100 lei/noapte

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Pensiunea Casa Muntelui