Nu exista poza

|

Vila Ersan **

Adresă: Jupiter, jud. Constanţa, Romania

Mobil: +40 743 337389;+40 743 337387

Contact: Apselon Turchean

Web:

 

Descriere

Localizata in fostul Sat de Vacanta Zodiac aproape de Camping Zodiac Neptun, la o distanta de 200 m de statiunea Neptun in apropiere Bazarului Prichindel, distanta este de cca 400 m de plaja Jupiter si 600 m de plaja Neptun.

Va oferim cazare in 14 camere matrimoniale si twin, 28 de locuri fiecare camera avand balcon, grup sanitar propriu, tv cablu, frigider, mobilier nou.

Preturile sunt negociabile functie de numarul de zile solicitate sau pentru grupuri.

Facilitati cazare: internet wireless, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, terasa, foisor in curte, gratar/barbeque, loc amenajat de joaca.

Facilitati camere: frigider in camera, camere cu balcon, baie in camera, camera cu TV

Tarife 2012:

Camera dubla matrimoniala 60 lei
Camera dubla twin 60 lei

Comentarii

 Nu există comentarii la această unitate. Fii primul care comentează!

  Adăugare comentariu

* reload.gif

 Portalul www.besthotels.ro vă oferă posibilitatea să vă exprimaţi liber opinia şi să postaţi comentarii legate de pensiunile şi hotelurile de pe site. Site-ul nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul mesajelor postate de utilizatori, aceasta revenindu-le în întregime semnatarilor mesajelor respective. Comentariul va fi afişat pe site după ce va fi aprobat de un moderator.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?unităţi găsite.
Sunteţi aici: Pensiuni Vila Ersan